AS FROITAS DE 5 ANOS
viernes, 29 de abril de 2011
ELABORAMOS ...UN BOB ESPONJA!!!
PELAMOS OS OVOS COCIDOS PARA CORTAR E COLOCAR COMO OS OLLOS.
CORTAMOS AS ACEITUNAS PARA OS OLLOS, BOCA E ZAPATOS.
A PROFE PILI CORTA AS CENORIAS DE FORMA ALARGADA PARA BRAZOS E PERNAS, DE FORMA REDONDA PARA AS MANS.
REBANADA DE PAN PARA O SEU CORPO E SOBRE O QUE POÑEREMOS TODOS OS INGREDIENTES...
AS ACEITUNAS PARA OS OLLOS, BOCA E ZAPATOS.
CON OVO COCIDO POÑEMOS OS OLLOS.
POÑEMOS O NARIZ CON CENORIA COCIDA.
COLOCAMOS AS MANS, PERNAS E BRAZOS. PARA ESO, EMPREGAMOS CENORIAS COCIDAS.
AQUÍ TENDES ALGÚN EXEMPLO. TEÑEN MOI BOA PINTA!!!.
COMPARTÍMOLO CON MOITO GUSTO. ESTÁ RICO, RICO.
A NOSA RECEITA. A VERDADE É QUE RESULTOU SER MOI MOI ESPECIAL.
1 comentario:
Chus
29 de abril de 2011, 20:05
UN BOB ESPONJA DELICIOSO E NUTRITIVO.
Responder
Eliminar
Respuestas
Responder
Añadir comentario
Cargar más...
Entrada más reciente
Entrada antigua
Inicio
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
UN BOB ESPONJA DELICIOSO E NUTRITIVO.
ResponderEliminar