viernes, 29 de abril de 2011

ELABORAMOS ...UN BOB ESPONJA!!!

PELAMOS OS OVOS COCIDOS PARA CORTAR E COLOCAR COMO OS OLLOS.



CORTAMOS AS ACEITUNAS PARA OS OLLOS, BOCA E ZAPATOS.



A PROFE PILI CORTA AS CENORIAS DE FORMA ALARGADA PARA BRAZOS E PERNAS, DE FORMA REDONDA PARA AS MANS.




REBANADA DE PAN PARA O SEU CORPO E SOBRE O QUE POÑEREMOS TODOS OS INGREDIENTES...



AS ACEITUNAS PARA OS OLLOS, BOCA E ZAPATOS.




CON OVO COCIDO POÑEMOS OS OLLOS.



POÑEMOS O NARIZ CON CENORIA COCIDA.




COLOCAMOS AS MANS, PERNAS E BRAZOS. PARA ESO, EMPREGAMOS CENORIAS COCIDAS.
























AQUÍ TENDES ALGÚN EXEMPLO. TEÑEN MOI BOA PINTA!!!.





COMPARTÍMOLO CON MOITO GUSTO. ESTÁ RICO, RICO.



A NOSA RECEITA. A VERDADE É QUE RESULTOU SER MOI MOI ESPECIAL.

1 comentario: